vrijdag 4 januari 2008

Miri (Borneo)

Joewkes!

Na drie weken jungle en semi-afgelegen stranden zullen we waarschijnlijk hopeloos terug verlangen naar de drukte van de stad. Maar vanochtend waren we meer dan blij om het gewoel en gekrioel van KL achter ons te laten.
We fixten onverwachts een goedkope taxi van ons guesthouse naar de luchthaven, met als iets minder interessant neveneffectje wel, dat we daar nog drie uur zoet moesten maken. Enfin, beetje lezen dan maar en vooral proberen om in die bijtende airco-vrieskou een beetje slaap in te halen (jawel, de jetlag laat zich nog altijd voelen!).

Ondertussen schrijf ik dit bericht vanuit Miri in Borneo. Onze eerste en hopelijk totaal onrepresentatieve bestemming op dit eiland. Een slaperig stadje dat veel weg heeft van een outletstore-area (of hoe noem je zoiets?:-)). Vergane glorie zonder dat het ooit gloriedagen gekend heeft. En bevolkt door nogal schuwe mensen die mij (en vooral mijn witte velletje) ongeneerd aangapen.
Bon, morgenvroeg zijn we hier alweer weg, want dan vliegen we door naar Gunung Mulu. Een nationaal park waar we vier dagen zullen rondtrekken.

Tot daarna!
Erika en Wouter

1 opmerking:

sara weutens zei

ok, gelukt!
ben jaloers!
kijk, luister, proef, ruik, voel en geniet met volle teugen,

groetjes
Sara